Tomat carpaccio med frisk mynte og et smilende æg

Tomat carpaccio med frisk mynte og et smilende æg

til 1 person

Ingredienser

  • 1 stk. - grøn tomat
  • 1 stk. - rød bøftomat
  • 1 stk. - æg
  • 1 håndfuld - frisk mynte
  • 1 skvæt - god olivenolie

Sådan gør du

Sæt en lille gryde over med vand, og vent til vandet koger. Når vandet koger droppes ægget forsigtigt i gryden, og et ur sættes til 6 minutter (alt efter størrelse). Vask tomaterne og skær dem i skiver på tværs. 

Fordel tomaterne på en tallerken og hæld et skvæt olivenolie over dem. Idet uret ringer, skal ægget under det kolde vand i ca. 30 sekunder, så du straks kan pille det ud af skallen. Skær ægget over på langs og læg det over tomaterne sammen med lidt frisk mynte.

Tilbage til opskrifter