Svinekoteletter med tomatsalat

Svinekoteletter med tomatsalat

til 2 personer

Ingredienser

  • 2 stk. - svinekoteletter med skaft
  • 3 stk. - modne tomater
  • 1 stk. - øko agurk
  • 1 håndfuld - bredbladet persille
  • 1 sjat - olivenolie

Sådan gør du

Køb dig et par fornuftige svinekoteletter. Intet ondt ord om Netto eller lign, men meget af det svinekød man kan købe til ingen penge, er pumpet med antibiotika og saltvand, og det smager desværre derefter. Løb ned til din slagter eller et kvali supermarked, og køb et par store fede basser, som du kan smide på grillen. Det smager fortryllende.

Her er de grillet et par minutter på hver side over trækul og serveret med en tomatsalat.

Tomaterne snittes i tern og kommes i en si over vasken med et godt drys salt. På den måde smider de en del væske så tomatsalaten ikke bliver gennemblødt. Tomaterne blandes med agurk, fintsnittet persille, olivenolie og salt og peber.

Velbekomme

Tilbage til opskrifter