Rødgrød med fløde

Rødgrød med fløde

til 4 personer

Ingredienser

  • 250 gram - jordbær
  • 250 gram - hindbær
  • 150 gram - ribs
  • 150 gram - solbær
  • 100 gram - sukker
  • 2 spsk - kartoffelmel
  • 1 skvæt - vand

Sådan gør du

Skyl og rens bærrene og kom jordbær, ribs og halvdelen af hindbærrene i en gryde med vand og sukker. Varm forsigtigt bærrene op og når de koger koges de kun i 3-4 minutter. 

Sluk da for gryden og tilsæt så resten af hindbærrene og solbærrene efter yderligere 4 minutter. På den måde beholdes strukturen nemmere i bærrene – det kan jeg bedst lide og resultatet bliver som på billedet herover. 

Tilsæt lidt kartoffelmel hvis du vil have grøden lidt tykkere. Køl ned og server med rigeligt dansk fløde.

Tilbage til opskrifter