brødmuffins

brødmuffins

til 4 personer

Ingredienser

  • 300 gram - grahamsmel
  • 100 gram - tippo-00 hvedemel
  • 1 spsk. - bagepulver
  • 2 tsk - salt
  • 4 spsk - vindruekerneolie
  • 1 stk. - løg
  • 2 dl. - skyr
  • 2 stk. - æg

Sådan gør du


12 stk. 

Tænd ovnen på 200 grader. Bland grahamsmel, hvedemel, bagepulver og salt i en skål, riv derefter løget på et rivejern og vend det i melblandingen. 

I en anden skål piskes solsikkeolie, havsalt, skyr og æg sammen – når massen er sammenpisket tilsættes lidt efter lidt melblandingen under fortsat piskning. Alt efter smag og behag kan der tilsættes blomkål/gulerødder/ost/mandler ect. for at give brødene lidt ekstra karakter. 

Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag dem i 20 min på 200 grader. Når brødene tages ud af ovnen er det vigtigt at de afkøles inden at de tages op af formen – ellers flækker de.

Tilbage til opskrifter