Grillet Teriyaki Kylling

Grillet Teriyaki Kylling

til 4 personer

Ingredienser

  • 600 gram - kyllingebryst
  • 1 dl. - honning
  • 1 dl. - soya
  • 1 dl. - risvin
  • 1 fed - hvidløg
  • 1 spsk. - ingefær
  • 1 håndfuld - koriander
  • 1 stk. - rød chili
  • 3 spsk - sesamfrø
  • 2 spsk - limesaft

Sådan gør du

Skær kyllingen ud i ca. lige store stykker og kom dem i en skål. Bland derefter honning, soya, sesamolie, risvin, fintsnittet hvidløg og ingefær sammen til en marinade og hæld den over kyllingen, så det lige akkurat dækker. Gem resten af marinaden til dressing/dyppelse.

Dæk skålen til med film, og sæt kyllingen på køl – gerne natten over, men mindst i 90 minutter.

Når kyllingen har trukket teriyaki-marinaden til sig, spiddes 3-4 stykker kylling på træspyd. Grill kyllingsepyddene på en grill/grillpande i ca 4 minutter på hver side eller til de er gennemstegt.

Server kyllingespyddene med ekstra teiryaki sauce, koriander, chili, sesam og lime.    

Tilbage til opskrifter