Bag om kokblog og min passion for madlavning

Om kokblog.dk

  1. Velkommen til Kokblog – stedet hvor du kan finde inspiration til dagens menu, scoreretten på fredag eller søndagens tømmermandskur.

  1. Mit navn er Christopher, jeg er 27 år og bosat i København med min kæreste Sofie Frederikke. Jeg elsker at gå på jagt, fiske og ikke mindst at lave rigtig meget mad.

Min til tider lidt usportslige og sidebenssættende hobby har udmøntet sig i Kokblog, som jeg er glad for at kunne dele med dig.

Kokblog begyndte – i denne omgang – med en instagramprofil, som jeg håber, du vil gå ind og følge. Her blev de spæde skridt til hjemmesiden taget, og i dag er det muligt at dele mine egne opskrifter med dig her på siden.

Det betyder, at retterne på Kokblog er dem, jeg laver i løbet af ugen – både til morgen, middag og aften. Heldigvis bliver jeg holdt i ørene derhjemme, så kartoteket vil byde på andet end røde bøffer, bearnaise med bacon. Kokblog vil altså kunne inspirere med opskrifter for enhver smag.

Min idé om et godt køkken er, at kokkerere med gode, friske og gerne lokale råvarer. En vigtig ting er, at det skal være sjovt at lave mad og eksperimentere med nye smage, ingredienser og opskrifter. Så husk at have det sjovt når du laver retterne fra Kokblog – jeg nød i hvert fald at lave dem.

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Med venlig hilsen Christopher


Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til opskrifterne, vil hyre mig til et arrangement eller bare vil sige hej.

+45 40506040 eller kontakt@kokblog.dk

Tilbage til opskrifter